Dans


Wil je je techniek bijschaven als klassieke ballerina of mag het allemaal wat meer up tempo bij hiphop? Onze afdeling dans biedt voor elk wat wils.

Onze dansstijlen

In onze afdeling klassiek wordt je opgeleid tot een prima ballerina. Stapje voor stapje leer je bewegingen bij, en wie weet kan je na veel oefenen, de mooiste stukken uit beroemde klassieke balletten brengen.

Wordt je meer geïnspireerd door de clips van de grote zangers en bands van deze tijd? Dan ben je welkom in de afdeling clipdance. De dansjes van Beyoncé zullen geen geheimen meer voor je kennen.

Liever alles wat stoerder? Waarom probeer je niet als hiphopper het beste van jezelf te geven? Of is streetdance toch meer jouw ding? Bekijk zeker het aanbod van de afdeling hiphop.

Onze afdeling modern doet het allemaal iets rustiger aan. Of toch wat de beats betreft. Kracht en elegantie zul je zeker nodig hebben om een prachtige performance te kunnen neerzetten

In de afdeling jazz gebruik je je aangeleerde techniek op modernere muziek. Een dansstijl die al lang geliefd is bij jong en oud, en dus zeker niet mag ontbreken in ons aanbod.

En last but not least. Ben je een gedreven danser, heb je al veel ervaring maar kan je er nog steeds niet genoeg van krijgen? Zet je beste beentje voor en wie weet laat jouw lesgever je naam wel vallen bij onze showgroepen. Samen met een toffe groep kan je geregeld optredens gaan verzorgen en wie weet winnen jullie wel goud op een wedstrijd?

Heb je pas later ontdekt dat je een passie voor dans hebt, of wil je je danservaring terug van onder het stof halen? Ook dan hebben wij voor jou de geknipte opleiding!

Opbouw volgens leeftijd en ervaring

Om iedereen een brede basis aan te bieden, splitsen we de opleiding na kleuterdans op in een klassieke richting en een actuele richting. Beide opleidingen vullen elkaar goed aan. Het staat iedereen vrij om zich toe te leggen op één richting of te kiezen om beide richtingen te volgen en zo een all round danser te worden. Tot en met het 4e leerjaar kunnen leerlingen steeds instappen in de klas van hun leeftijdsgenootjes.

Vanaf het 5e leerjaar splitsen we verder volgens dansstijl. Vanaf dit moment wordt het moeilijk om direct in te stappen in een groep.