Gym


Wil je graag in beweging blijven, je lenigheid onderhouden, … maar zeggen al die hippe dansmoves je iets minder? Dan is onze gymafdeling echt iets voor jou.

Kleutergym

Kleuters vanaf de leeftijd van 2,5 jaar zijn welkom in de les kleutergym 1. Al wie van klimmen, klauteren, balanceren, rollen en nog zoveel meer houdt zit hier zeker op zijn plaats. De les is opgesplitst in een speelse opwarming, klim –en klauteropdrachten en een afsluitmoment.

Vanaf de tweede kleuterklas kan je terecht in de kleutergym 2, en de leerlingen van de derde kleuterklas verwelkomen we graag in kleutergym 3. Dit is een verderzetting op kleutergym 1 waarbij steeds meer vaardigheden geoefend worden zoals koprol, wendsprong, steunoefeningen ter voorbereiding van basisgym.

Basisgym

Naar basisgym kan je doorstromen na het volgen van kleutergym 3. Ben je nieuw en wil je toch meedoen? Geen probleem. Ook jij bent welkom.

Kinderen vanaf het eerste leerjaar zijn welkom in de les basisgym. Naast het oefenen van lenigheid, kracht en vormspanning wordt hier de basis aangeleerd van turnen: koprol, handenstand, radslag,…

Gym

Wanneer de leerkrachten vinden dat de turners klaar zijn voor de volgende stap, kunnen ze doorstromen naar gym 1, en later ook gym 2.

Bodygym

Niet enkel het jonge geweld kan bij ons terecht. Ook aan de volwassen sporters wordt er gedacht. Wil je fit blijven op een leuke manier? Voor dames en heren vanaf 25jaar bieden we bodygym aan. In deze lessen draait het niet om het uitwerken van een mooie choreografie, maar eerder over het opbouwen van kracht en beweeglijkheid.