Elise Willaert


Be yourself anyone else is already taken!

Opleiding

Basis/ aanvullende opleiding:
Elise is in juli 2021 afgestudeerd als kinesitherapeut aan de UGent. Deze keuze heeft ze gemaakt omdat ze tijdens haar danslessen geïnteresseerd was in de anatomie van het menselijk lichaam en de bewegingen daarvan.
Haar eerste dansstapjes heeft ze gemaakt op 4-jarige leeftijd bij danscenter Clapaja. Nadien heeft ze daar het enthousiasme en de passie verder gevonden in verschillende andere stijlen zoals jazzdans/modern, klassiek ballet, tapdans en Ierse tapdans. Enthousiasme, plezier en techniek wil ze graag doorgeven aan haar leerlingen. Sinds september 2020 geeft Elise les bij Aurora: kids dance 3 en kids dance 4 (zaterdag).

Les/danservaring/specialisatie:
Sinds 2015 maakt Elise deel uit van de selectiegroepen van Clapaja, waarbij ze ondertussen in de Pré-Company zit. Hierdoor mocht ze al op verschillende podia dansen in België en ook in de straten van Blankenberge tot op de markt van Sint-Niklaas.
Af en toe probeert ze ook haar eigen horizon te verleggen door dansstages en workshops te volgen.

Waarom heb je voor dans gekozen?

Ze is als kleuter beginnen dansen, omdat haar ouders dit een goede uitlaatklep vonden om haar energie kwijt te geraken. Op dat moment was het dus geen eigen keuze, maar later heeft ze wel zelf telkens gekozen om verder te dansen omdat dit een uitlaatklep is waar je al je emotie in kwijt kunt geraken zonder maar één woord te hoeven uitspreken. Laat je lichaam spreken en de rest volgt wel.