Jessie De Meirichy


Geniet van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag.

Opleiding

Als kleuter zette ik mijn eerste stappen in Aurora. Vervolgens volgde ik enkele jaren MTV Dance bij juf Valérie. Om mijn techniek wat bij te schaven, veranderde ik naar Jazzdance om dan naar Moderne Dans over te schakelen. Dit volg ik nu een kleine 10 jaar.

Met mijn opleiding lager onderwijs ben ik het gewoon om kinderen iets aan te leren. Nu wil ik ze ook graag laten genieten van dans en ze zo te laten kennis maken met de dansstijl waar zij zich het best in voelen.

Waarom heb je voor dans gekozen?

In dans kan je je gevoelens en emoties kwijt en vergeet je even al je andere zorgen en dagelijkse bekommernissen. Je denkt enkel aan de muziek en aan je lichaam en probeert dit zo mooi mogelijk samen te laten vloeien.