Lessen


Bij Aurora hebben we een ruim aanbod lessen voor dans en gym. Zelfs de kleinste kleuter kan al bij ons terecht!

Ben je benieuwd wat we voor jou in petto hebben? Klik hieronder verder op de afbeelding die je het meest interesseert. Wens je liever een overzicht met alle lessen? Bekijk alles even bij de info over het schooljaar.

Organogram Aurora

Het afgelopen jaar hebben we onze structuur even van dichtbij bekeken. Om het naar de toekomst toe iets eenvoudiger te maken, zullen we vanaf volgend schooljaar een update doen van de naamgevingen van de verschillende dans-disciplines. Zo zal het voor de ouders van onze leerlingen veel duidelijker worden wat de opties zijn voor hun kinderen op elke leeftijd.

Gym

De structuur in de afdeling Gym blijft zoals voorheen. Vanaf 2,5jaar zijn de peuters en kleuters welkom bij ons in Kleutergym waar we hun helpen bij de ontwikkeling van hun algemene motoriek. Vanaf het eerste leerjaar schuiven zij door naar BasisGym. Vervolgens kunnen de leerlingen doorstromen naar Gym 1 en Gym 2 volgens het niveau. Instromen kan tot en met Basisgym.

Schematisch ziet dit er als volgt uit: Organogram Gym

Dans

De structuur in de afdeling Dans is helemaal herbekeken. Vanaf 2,5jaar zijn peuters en kleuters welkom bij ons in Kleuterdans waar we hun stimuleren in het ontwikkelen van hun algemene motoriek en ritmiek. Vanaf het eerste leerjaar stromen zij door naar een klassieke leerlijn (Klassiek ballet) en/of een actuele leerlijn (Kids Dance). Tot het vierde leerjaar kunnen nieuwe leerlingen nog steeds probleemloos instappen. Vanaf het vijfde leerjaar kunnen de leerlingen kiezen uit een uitgebreid gamma van stijlen die aansluiten op een van de twee (of beide) leerlijnen: Klassiek ballet, Jazz, Modern, Clipdance en Hip hop.

We voorzien ook de mogelijkheid voor instroom in de categorie jeugd en volwassenen. Wie de dansmicrobe pas later te pakken krijgt kan starten met Klassiek ballet 18, deze les focust op volwassenen met ervaring.  Ben je meer voor het urban genre? Dan ben je steeds welkom in onze nieuwe cursussen Dancehall 16+ of Girly 18+.

Schematisch ziet dit er als volgt uit: Organogram Dans

Musical

De structuur van onze musical klassen is vrij eenvoudig. Vanaf het 1e leerjaar kan je komen zingen en dansen in musical 1. De oudere leerlingen zijn welkom in musical 2.

Schematisch ziet dit er als volgt uit: Organogram Musical